Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Paginas

  • No hay páginas

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53Años

Lisa1's Blog

Träningskompis

Det inte alltid så lätt att hålla fast vid en träningsplan. Men i kväll lyckades jag mot alla odds komma ut på ett lättare joggpass trots ganska många hinder.

Det började med att jag blev sen hem från jobbet. Redan i hallen anade jag oråd. Den var så konstigt tom, inte en sko i sikte! I vanliga fall brukar man få leta efter plats att sätta ner fötterna på för alla väskor, hjälmar och skor. Ja, ni fattar - ingen feng shui precis. Men nu helt tomt!

Fylld av onda aningar letar jag upp min mamma som är på besök. Mycket riktigt ligger hon bakom mysteriet. Glädjestrålande meddelar hon att hon vill hjälpa oss att "rensa ut bland alla skor inför hösten". På uteplatsen har hon helt sonika radat upp varenda par skor i hela huset...

Åh, mamma! Hon vill så väl, men fattar inte att man blir galen på en person som rotar runt bland ens grejer utan att fråga! Dessutom var att rensa bland en miljard skor det sista jag var sugen på i kväll!

Men det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång eftersom regnet hängde i luften.

När så lugnet hade lagt sig ville minstingen ut och cykla! Klart vi ska cykla, jag kommer själv ihåg hur roligt det var när man just hade lärt sig. Suckade inombords och tänkte att den där joggingturen kan jag nog glömma, men så slog det mig: Varför inte springa med den lilla cyklisten som sällskap? Genialt eller hur! Det blev en riktigt underbar tur med underhållande prat och väldigt växlade tempo!

Nu blir det vila fram till lördag. Om jag får bestämma vill säga.

 
Written 824 weeks ago