Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Forestrun Link Blog

100 dagar med Colting

Från fet till fit?

Dag 3

Crosstrainer-folket får ursäkta. Gårdagens pass var det minst upphetsande jag varit med om på länge. Jag var hejdlöst uttråkad redan efter 5 minuter. Ändå. Bet ihop och körde mina 45 minuter och ytterligare 10 på löpbandet för att väcka benen. Nåt positivt i allafall. Dagens pass var bättre.


Löpband återigen. 5 km i makligt tempo men med en helt annan känsla i kroppen. Jag kanske inte satt ovanpå mamuten men blev delvis buren, sån var känslan. Lätta ben och skön tur helt enkelt. Hittade mitt tempo nästan direkt efter ett långsammare inledande avsnitt. Rullade på och kände efter ett par km att det kanske vore på sim plats att öka? Kollade pulsklockan och beslöt att ha is i magen. Jag låg rätt och känslan var som sagt bra. Detta ger mersmak.


Lite smolk i bägaren dock. Bredvid mig ställde en slank tjej upp sig. Körde igång på löpbandet. trampade i gång rejält i ett tempo som (utan att avslöja mitt eget) var BETYDLIGT högre än vad jag förmådde. Efter 5 minuter hoppade hon av och en viss skadeglädje fyllde bröstet. "Aha kort uppvärmning inför styrkepasset". Icke. Tjejen kom tillbaka nu utan överdragskläderna hon uppenbarligen haft på sig. Tjejen, som för övrigt kandiderar till skandinaviens längsta ben, började nu företa intervaller på samma löpband. Hastighetsmätaren var nu uppe i 3-siffrigt. Jävla skit alltså. Jag trampade på och gjorde mitt bästa att ignorera tjejen resten av passet. När jag lagt av så höll hon på fortfarande.....


Dagens bedrift:


Träning: Löpband 5km


Kost:


Frulle: Ägg, bacon, frukt


Mellis: Nötter och frukt


Lunch: Köttgryta och rotfrukter


Mellis: Nötter och frukt


Middag: Lax med vitlöksfrästa grönsaker


Kvällmål: Kesella med blåbär och banan


Övrigt: Kranvatten och ett par koppar kaffe


Dagens Colting: För att få ut så mycket som möjligt av sin löpträning så är det viktigt att stegra både intensitet och längd varsamt.


 


//R


Start: 94kg, 5km 32 min

 
Written 554 weeks ago