Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
127283
  • Paginas

  • No hay páginas

aovb Link Blog

ManAlf Berggren, 56Años, Älvsjö, Suecia

Färgfilm

http://fargfilm.blogspot.com

I går var det dags att...

...testa på Midnattsloppet för första gången. Trevlig tillställning med hur många deltagare som helst. Vi var ett gäng från jobbet som startade i samma grupp (5b) och vi träffades på Ringvägen en stund innan starten och upplevde stämningen tillsammans. Starten var försenad ca 10 min och strax innan det var dags för startskottet så trodde jag att det skulle gå väldigt långsamt i starten men förvånades över hur bra de 3-4 första kilometrarna gick. Första på 5.26 andra på 4.56 och tredje på 5.18 men sedan började det tjorva till sig med väldigt lite utrymme mellan löparna. Troligtvis upfförslutet mot Sofia kyrka som blev lite mastigt för många. Själv är jag imponerad av mig själv att jag lyckades springa hela vägen uppför. Blev den sämsta kilometertiden på loppet med 6.13 men ändå - jag gick ingen gång :). En mastig uppförslöpa till fanns upp mot Mosebacke och den tog en del på krafterna och pulsen sattes på prov, noterade 181 bpm där vilket är rätt mycket för mig. Det var knöligt i nerförsluten också där många höll igen och det inte gick att stå på för då hade jag förmodligen mejat ner någon...Insåg någonstans vid 6k att det inte skulle gå att ens försöka komma in på sub 50 utan försökte gasa på så fort det gick. Tiden stannade på 55.30 på min Garmin och det känns helt ok under förutsättningar :). Tråkigt nog verkar det som mitt chip inte registrerades vid vare sig halva sträckan eller vid målgången. Men det är ju inte hela världen ;). Nästa år ska jag inte välja Midnattsloppet som plats för att försöka persa på men jag kommer nog att vara med i alla fall för att få känna av stämningen när fler än 20 000 löpare träffas och får en skön runda :). Nu blir det massage av ömma benhinnor och en önskan om att det släpper snabbt!

Ha en skön söndag

 
Written 661 weeks ago
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a 661 weeks ago

Liz&Fitness

Håller med - Sofia-backen var tuff! Bra gjort att inte ge sig!:) Vill som du gärna vara med igen mycket på grund av den grymmt sköna stämningen där - en underbar upplevelse :o)
40681 661 weeks ago

infrva

Om du ska försöka springa ett snabbt lopp kan jag rekommendera hässelbyloppet, där brukar många persa. Det är väldigt slätt men jag kan tycka att det är lite tråkig bana men bra arrangemang.
127283 661 weeks ago

aovb

Tack för tipset :-)