Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
37815
  • Pages

  • No pages

ZnillBlix Link Blog

ManPeo Forsberg, 57year , Örebro, Sweden

ZnillBlix's Blog

Stjärna på is

AddthisShare   FeedRSS feed  

var jag inte! Men klart överraskad över mig själv ändå! Jag skrinna på rätt bra faktiskt :)


Jo! Jag övar lite skridskorörelser och liknande positioner inför en hockeymatch som är anordnad på jobbet. Vi snackar produktionavd mot logistikavd med inblandning av underhållsavd eller hur det nu var. Deltagare av kaliber; på ren svenska, "skitkassa" till smått avdankade amatörhockeyspelare. Vi skall hålla match, en nyskapad tradition på Korvbrödsbagaren i Örebro. Första matchen hölls förra året. Undertecknad var med. Tyvärr var jag ryggskadad då (skyller på det förstås) så att jag hade smått svårt att åka skridskor. Men deltog gjorde jag i allafall. Sällan jag bangar faktiskt... tyvärr, denna gång kanske jag borde ha gjort det.... Mina armbågar var svarta av blåmärken dagen efter. Benen bara vek sig hela tiden. Skydd?? öuhm, nä! 


Men träningen idag gav mycket positiva känslor. Första läget!....... Så länge jag struntar i klubba och puck går det bra. Efter en stund kunde jag t.o.m. stanna åt båda hållen och åka sakta bakåt :) Fantastisk utveckling må jag säga!


Allmän åkning som det var och ett gäng ungdomar var där. Vi (jag och en kompis från underhåll) blev inbjudna till match. Klubba och puck togs fram, mm det funkar, inte så tokigt alls.  Ibland spratt det till av en promille Foppa faktiskt. Men ofta var det en Tony Erving. Fast om jag skall vara ärlig gick det "fan ta mig bra" för det mesta. Jag har ju hittat mina egna skridskor och bara det gjorde mig bättre. Jag kommer chocka i år, hehe. Bra i ryggen, tränat skridskor och faan så mer vältränad :)


Den 31:a är matchen. Rapport kommer, förhoppningsvis med lite bilder också :)

 
Written 798 weeks ago