Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Vidstige Link Blog

Kvinna

Annas blogg

Jag har aldrig varit så vältränad som nu.

Utanför topplistan

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har jag ramlat utanför topplistan, den som visar de kamrater som tränat mest de senaste 30 dagarna. Jag brukar alltid finnas med bland top-5, men inte nu.


Först gjorde axeln ont och jag varken kunde eller ville träna. Så gick värken över men helgen var fullbokad av en foto-kurs så ingen träning i helgen. I måndags packade jag träningsväskan för ett träningspass på gymmet, jag kan ju trots allt träna ben, mage och nedre rygg.


Men min svaga karaktär övertygade mig om att en rask promenad till fotoaffären skulle vara lika bra. Dessutom tillkom ju även en långsam promenad hem med ett nytt objektiv till kameran. Kanske inte riktigt detsamma som att gymma men i alla fall lite motion. Tyvärr avslutades det hela med att jag frysande stod vid Thai-kiosken och väntade på ett hett mål mat.


På tisdagen var väskan fortfarande packad och fick hänga med. Men under dagen kände jag att ett virus hade tagit tillfället i akt att hugga tänderna (?) i mig då jag stod och frös kvällen innan. Sakta, men säkert, kom sjukdomskänslan krypande och jag valde att promenare hem istället för ett träningspass.


Det blev inte bättre under onsdagen och nu sitter jag här snurvlande och nysande på Skärtorsdagen.


Jag vill träna!!!!!!!!!!!
... och fira Påsk.

 

Attached images

6c4e8ae21dac401b4525fbdeb7f2ccad
 
Written 581 weeks ago