Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Vaden - det var nått nytt

AddthisShare   FeedRSS feed  

Foten har varit rätt bra den sista tiden, så idag tänkte jag testa formen med ett långpass. Då har man plötsligt fått ont i vaden, den vänstra, långt ner i muskeln typ... Stelt och eländigt, kan inte gå utan att halta. Det får bli ett styrkepass idag istället, och en förhoppning om att det ska gå över lika fort som det kom.


Annars händer det mycket i gympan nu. Var på tävling med min trupp igår. Tjejerna kom trea och de fick en pokal med sig hem, som det var mycket stolta över =) Nästa helg ska jag iväg och döma hela helgen, en tävling som ligger snäppet över den nivå som jag dömt på tidigare. Spännande! Får nog plugga på lite i veckan... =) 


Mycket gympa och den ena skadan efter den andra gör ju att uppladdningen för Göteborgsvarvet inte blir bätte... Måste ha gjort något långpass på åtminstone uppåt 15km med gott resultat, annars struntar jag nog i det. Är inbjuden till picknick i slottsskogen under loppet också, det är ju inte heller fel =)

 
Written 786 weeks ago
39858 786 weeks ago

Göran44

Jag skulle prova att linimentmassera lite innan och provspringa o se om det lossade =/ Det brukar släppa på mig efter ett par km. Fast vad jag minns från min barndom så är inte picknick i Slottsskogen det sämsta häller =)