Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Vad gör jag nu???

AddthisShare   FeedRSS feed  

Skulle nu äntligen imån försöka få iväg mitt nike+-kit på reklamation. Displayen dog helt för någon månad sedan, och nu skulle jag äntligen ta tag i det. Satte in enheten en sista gång för att se om jag kunde få koll på kalibreringen och kanske återanvända den. Displayen var fortfarande svart, men den får ändå kontat med datorn. Hittade inget om kalibreringen, men när jag tog bort den från datorn så fick displayen liv igen!!!!


Nu ligger den här och blinkar och lyser som aldrig förr. Men vad gör jag nu? K an jag lita på att den funkar nu? Enligt leverantören var det ju ett känt fel, så det känns ju lite osäkert...


Får nog hålla koll på den över helgen.

 
Written 790 weeks ago
29449 790 weeks ago

ugly39

Nope, har inte Ipod utan kör med armbandsdisplay. Det är den som har lagt av, och det är alltså den de har haft mycket problem med. Det kostar ju inte mycket med kittet till Ipoden, så jag tror definitivt att det är värt pengarna, Om man nu har nik+-skor förstås, ska man köpa nya skor också så är det inte så prisvärt =)
29449 790 weeks ago

ugly39

...och den kan ha knasat just då för att jag använt den i minusgrader, vilket den enligt bruksanvisningen inte klarar...
39858 790 weeks ago

Göran44

Skicka tillbaka den inte för rep utan för att du vill ha en NY min erfarenhet av allehanda elektroniska prylar är att har de en gång börjat klatra får de aldrig till dem!!
Fast käns det inte som lite konstigt att ha en grej som inte klarar - grader i sverige eller skall man inte träna utomhur på vintern?
Fast knapparna frös på min Signa PC15 också när jag svettades med den på armen men då var det ju i alla fall -25 grader fick man ju lösa genom att ha den i handen som finger klocka istället.