Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

uahahahaha...

AddthisShare   FeedRSS feed  

...va segt det är på jobbet idag. Ingen lust alls. Å fast är man till fem idag, fast man har fri arbetstid egentligen. (En lång historia, men snart är det slut med den tortyren iaf! =))


Sen ska jag snabbt hem å baka päronkaka. Blir styrelsemöte med gympaföreningen hemma hos mig ikväll och då ska det bjudas på kaka och nybakade frallor. Pga arbetstidsfängelset fick jag förbereda med frallorna i helgen. Har hittat ett recept där man kunde fryst bullarna jästa men obakade. Ska bli spännande att se resultatet, kunde ju vara en hit att alltid ha i frysen. En kvart i ugnen å så har man nybakade frallor. Är ju en härlig lyx!


I morgon har jag tänkt mig börja helgen med ett spin/surprise-pass. Funderar på att testa icke-funktionströja och se om man slipper ha svetten rinnande längs magen... Efter det får jag finbesök av syster och kompis. Ska bli en härlig helg med massor av god mat och slappande! Har tänkte avsluta den med en litenliten löprunda på söndag kväll, eller möjligen på måndag morgon. Har vilat från löpning och promenader i nästan två veckor då, pga foten, men nu är det dags att testa igen. Hade nog kunnat ge mig på det tidigare, men det här uppehållet gör verkligen susen för löpsuget!

 
Written 796 weeks ago