Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Svett på magen och test av fot

AddthisShare   FeedRSS feed  

Helgen började med ett spinningpass. Tidigare har jag aldrig tyckt att spinning varit särskilt kul, men nu när jag mer eller mindre blev tvungen att testa igen har jag insett att det faktiskt ät helt ok. Gissar att de har byggt om cyklarna, så att de inte är så obekväma längre =) Passet i fredags var rätt fritt, lite kul när instruktören säger att "det är bara rutinerade cyklare här ser jag". Jo tack, jag är nog uppe i 10 pass snart =) Passade i alla fall på att testa min teori om att det var skönare att spinna i en "icke-funktionströja" för att man då skulle slippa svetten rinnande fritt längs magen. Tyckte testet med linne från JC föll mycket väl ut, så det kan nog bli fler gånger. Linnet blir ju helt dyngsurt, men bara man byter om innan man cyklar hem är det ju helt ok.


Resten av helgen har jag haft besök från kompis och syster. Mycket trevligt! Kollade lite youtube-filmer från fotbolls-em i somras. Härliga minnen! Marschen genom altstadt i salzburg var det allra bästa. Grym stämning! Nån mer som var där??


Avslutade helgen med ett kort test av foten, en liten löprunda på drygt 4 km. Det gick väl lite sådär, får nog fortsätta vara snäll mot den. Bör jar också fundera på om roten till det onda kanske finns i knäet. Har känt lite ansträngning på insidan av benet, vilket brukar vara ett säkert tecken på att inre ledbandet fått sig en smäll. Det instabila knäet skapar fel vinkel i foten och problem med senan... Skulle kunna vara så i alla fall. Jaja, det spelar inte så stor roll vilket, det är bara att bita ihop och komma igen! En ny vecka på gång!

 
Written 796 weeks ago