Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Rea på Max Moto jämt?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Just hemkommen från ett step/boll-pass, men tänkte inte skriva om det. Istället fokuserar jag på shoppingrundan. Gick förbi ett par sportaffärer på väg till gymmet, i jakt på såna där snygga tights som Madde köpt. (Tack för tipset, skitsnygga i alla fall i teorin, men håller med om att man gärna vill hitta dem på rea! =)) Hittade givetvis inga, å inte heller någon vanlig enkel munkjacka som jag letat efter hur länge som helst. Har provat säkert 10 olika, men inga passar...


Nåja. Så är det alltid när man ser ut som jag gör. Vad jag däremot såg var att de hade specialpris på Nike Air's Max Moto-sko på intersport. 790 istället för 1200. Är inne på mitt tredje par just nu, och har tänkt köpa ett par sådana nästa gång det är dags igen. Kommer då till min fråga. Har Intersport alltid specialpris på den skon, eller måste jag slå till nu? Är väldigt sällan på Intersport, men det känns som om de alltid är billiga där.


Nåja. (Igen...) Slår nog till under veckan i alla fall. Kommer att behöva köpa nya någon gång innan sommaren i alla fall, lika bra att få det gjort.

 
Written 800 weeks ago
7137 800 weeks ago

Madde J

Trist att du inte fick tag i tightsen. Angående skorna, förmodligen rear dem ut dem eftersom det kommer en ny modell inom några veckor. Om de har många kvar så kanske du kan få tag i ett par senare under våren också. :)