Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Rapport från simningen!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag var det dags för simdebuten! Sov nog lite dåligt inatt pga all spänning. Det var ju mycket som var obekant, eftersom jag inte hade varit i simhallen sen de byggde om och gjorde äventyrsbad. Kom iväg efter en stunds irrande över vad man egentligen behöver ha med sig när man simmar... Lyckades komma in genom spärrarna med hjälp av det konstiga armbandet. Tog ett skåp, och höll tummarna för att jag inte snodde något från stammisarna, som varit varje torsdag morgon sedan 70-talet och alltid haft samma skåp. (Nu har de ju byggt om så det är inte möjligt, men ni vet vad jag menar.) 


Damp ner i bassängen ganska exakt vid 7 och började på det förutbestämmda 40-minuterspasset. Lite besviken över att motionssimbassängen var exakt samma som den alltid varit. Lite sliten och halvschaskig. Tog ett tag innan man fick till möte- och omkörningsteknik, men efter ett tag så var det bara jag och sambon på vår bana å då gick det ju hur bra som helst.


Lite mör i kroppen när de 40 minuterna var slut, men ändå på ett skönt sätt. Ja ni vet hur det känns när man har simmat. Stretchade inget för att träningsvärken är det bästa tecknet på var det tog =) Sen var gällde det att snabba sig på i omklädningsrummet. Man hade ju sällskap av en kille, å jag tänkte att han inte skullle behöva vänta alltför länge. Men han var nöjd och kan tänka sig att gå dit igen. Det är bäst det, för jag betalade för honom idag också, och han måste ju bjuda igen! =) Skämt å sido är det lite tveksamt om det är värt 55 kronor, men man får låta bli att känna efter...

 
Written 790 weeks ago
39858 790 weeks ago

Göran44

Köp ett månadskort och gå två gånger i veckan så blir det ren förtjänst =)