Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Olika uppfattningar

AddthisShare   FeedRSS feed  

Känner att träningsvärken börjar sprida sig efter gårdagens boll-pass. Härligt! Tror inte jag har haft träningsvärk sen jag spelade bowling i höstas =)


Det var ett riktigt bra pass igår, gillade det verkligen. Mycket variation var temat! Det var inte alls så att nu kör vi biceps till vi inte orkar mer och sedan 2 minuter till, utan istället lagom länge av varje övning och sedan kom man istället tillbaka till den muskelgruppen. Ofta med en liten annan övning. Perfekt för sådana som mig som lätt blir uttråkade. Tänkte säga till instruktören att det var ett jättebra pass på vägen ut, men så stod hon djupt försjunken i samtal när jag gick förbi, så det fick va. Visst var det dumt? När jag kom ut i omklädningsrummet sedan var det ett par tjejer som varit på passet som pratade om att de var besvikna och inte alls tyckte om hennes upplägg. Visst är det intressant att man kan tycka så olika!


Nu är det skidor. Hoppas ingen stör mig på jobbet utan man kan höra Jacob och Anders i bakgrunden när man sorterar papper en stund. =) Känns bra tycker jag, alla 4 svenskar topp 14 idag kanske?

 
Written 794 weeks ago