Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Ny vecka

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu var det ny vecka. I morgon är det dags för den månatliga träffen men löpargänget. (Inför göteborgsvavet förra året var jag med i lokaltidningens satsning på att få ett gäng motinärer att klara av varvet. De flesta av oss träffas nu fortfarande en gång per månad.)


I övrigt tänkte jag satsa på mycket gymträning. Det är sista veckan på julkortet, där jag har obegränsad träning. Nästa vecka övergår jag till mitt klippkort, så det gäller ju att utnyttja möjligheterna medan det är "gratis". =) Till och med en tanke på spinning har slagit mig. Brukar inte locka, men vi får väl se om det blir något. Har i alla fall upptäckt att de satt in ett extrapass med dance aerobic på fredag, så det lär det bli.


Annars börjar gymnastiksäsongen igen, efter några veckors uppehåll. Träning med flickorna på onsdag. Har nästa gjort klart det nya friståendet, efter många timmars grubblande, men har en svingrörelse som jag måste testa med dem. Antingen fattar de på en gång å tycker det är jättelätt. Men fattar de inte på en gång kommer jag nog aldrig att kunna förklara, så då är det bättre att byta ut den...


Nähä, måndag var det ja... Kanske skull jobba lite...

 
Written 800 weeks ago
34613 800 weeks ago

Torpabo

Följde intresserat era eskapader i smålandsposten när jag bodde där nere förra året.
Blev väl inspirerad för nu är även jag anmäld och ska springa varvet.
Lycka till!
29449 800 weeks ago

ugly39

Kul att höra!
Antar att det var det som var poängen, att reportagen skulle inspirera.