Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Nu var det dags igen...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har ju inte känt mer än vanligt av foten den senaste tiden, alltså inte mer än vad jag alltid gör. Så här i efterhand kan man nog inse att jag blev lite övermodig. Löpning och promenad i lördags, lite stepp i söndags, en dryg timmes promenad i måndags och 55 minuter löpning igår blev mer än vad den klarade av. Med bara kanske 200meter kvar på rundan igår (rundan var av okänd längd, har ju inget fungerande mätetöj=)) högg det till i foten och sen blev jag halt. Typ... Så nu är jag tillbaka där jag var för typ en månad sen. Eller det kanske inte är fullt lika illa, högg inte i den när jag steg upp ur sängen i morse i alla fall.


Men jag ser i alla fall torsdagens planerade morgonrunda gå upp i rök. Och gymmet öppnar inte förrän åtta så nu måste jag försöka komma på något annat. Får kanske försöka köra lite styrka hemma ikväll när jag kommer hem efter gympan, det är nog det bästa alternativet jag kan komma på.


Hade tänkt gå till jobbet idag, men det gick ju också upp i rök. Så det var bara att snällt masa sig upp vid 20 över fem för att kunna åka med sambon när han skulle köra. Cykeln är ju inget alternativ, eftersom jag måste åka direkt från jobbet till gympan sen.


Det blev inga långpass i februari, och som det ser ut nu blir det nog då inga i mars heller. Det är verkligen inte bra, det är ju vanan vid längden som jag behöver. Känns inte alls kul med göteborgsvarvet längre. Tanken var ju att jag skulle förbättra mig, och få en tid som jag är nöjd med, men det känns ju som om den möjligheten försvinner nu med det här jäkla fotproblemet... Eller egentligen ska jag ju inte skylla på foten, det är ju knäts fel egentligen. Om man bara hade ett ledband i knät med någorlunda hållfasthet så skulle man ju klara foten också. Jag är ju nu inne på typ sjätte skadan på samma ledband, kan man inte få ett nytt då? =)

 
Written 793 weeks ago