Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Nu är pulsen slut!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu lägger jag in pulsbandet i garberoben igen. Där har den legat i drygt ett år, men den kom fram nu när jag skulle testa lite spinning. Där funkade det alldeles utmärkt. En morgonrunda löpning gick också bra, men idag när jag skulle springa hem från jobbet kom de vanliga symptomen med någon form av illamående som främsta kännetecken. Det går väl ibland, när magen är typ helt tom eller nåt, men annars inte. Får gå på känsla istället, och det brukar ju gå bra =)


Som ni kanske märker blev det ingen av de tre pass som jag hade bokat in för onsdagen, utan en springtur istället. =) Rätt mislyckad, som sagt, men med lite kompletterande bål-träning får man ändå känna sig rätt nöjd. Nästa inplanerade pass blir någon form av styrka.


Kom i början av veckan på ett mål med månaden, nämligen att få ihop över 1000 minuters träning. Det såg rätt mörkt ut, speciellt med tanke på att nästa vecka bara har en kväll ledig för träning, och att jag drar på fotbollsresa och därmed missar ett par dagar helt. Men nu har jag insett att det nog ska gå om jag bara kämpar lite! =)


Kämpa på vänner!


 

 
Written 795 weeks ago
11700 795 weeks ago

cicci2

Kämpa på du med! Bättre lycka nästa gång =)
39858 795 weeks ago

Göran44

Focus skall vara på det som är positivt de andra är som det är och inget att bry sig i :-) Lycka till och fortsätt kämpa på.