Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Nöjd!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Visst är det härligt att vara nöjd!


Sitter nu här vid niosnåret en härlig soligt lördagmorgon, efter att ha sprungit en morgonrunda på runt 7km. Det gick i och för sig sakta, men jag skyller på foten =) Det verkar nämligen som om foten tål lägre hastigheter bättre, att skjuta ifrån och ta i vill den inte. Om nu bara badrumsstäd och fönsterputs var gjort skulle man bli ännu nöjdare...


Men jag är allra mest nöjd med gårdagens utflykt till Ven. Har aldrig varit där, men fantastiskt väder, fantastisk miljö och fantastikt sällskap i kombination med att turistsäsongen inte riktigt hade börjat ännu, gjorde det till en alldeles underbar utflykt. Man fick ju lite motion också, av allt cyklande, som extra bonus. En cykeldag på Ven kan jag alltså verkligen hjärtligt rekommendera!

 
Written 787 weeks ago
35388 787 weeks ago

Marcus74

Du har all anledning att känna dig nöjd efter att redan har varit ute på ett löppass så här tidigt på förmiddagen. Jag kollade lite snabbt i din träningskalender och konstaterar att du höll 6 min-tempo på 7 km. Inte fyskam även om du anser att foten sackade farten för dig. Att springa lugnt är dessutom skonsamt mot kroppen! Den som springer i lugnare takt kan springa mycket längre per vecka utan att löpa risk att skada sig i jämfört med en snabbare takt. Läste någonsans att den som springer har 3 ggr så hård belastning mot underlaget i jämfört med den som promenerar. Detta har förstås med farten att göra och det kan vara värt att tänka till en gång extra när man springer i fall man verkligen springer på ett sätt som känns behagligt.

Din utflykt lät trevlig!