Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Matvanor

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fick mig en liten tankeställare idag när jag skulle traska till fikarummet för att ställa in lunchen i kylskåpet. Insåg att burken med lingonsylt som jag höll i ena handen var betydligt tyngre än baconpannkakan jag höll i den andra. Vet inte riktigt vad det betyder, men har svårt att tro att den lunchen kan godkännas av några tallriksmodeller eller kostcirklar, även om den faktiskt kompletterades med en tomat och ett knäcke. Och ett äpple. Kanske vore ok om man sen åt riktig mat på kvällen?!? Men det gör jag ju inte heller. (Ni anar inte hur många olika muslisorter vi fick erbjudande på nu när ICA började med sina personliga erbjudande. =))


Man kanske skulle ta ny ansats i försöken att börja äta en mer allsidig kost... Fast det är svårt att hitta inspiration till det. Det är ju gott med frukt, makaroner, musli och bröd utan pålägg =)

 
Written 801 weeks ago
No_small_image 801 weeks ago

Fritzious

Jag gjorde en gång en jättegod ungspannkaka med massa örter i, bladpersilja, purjolök och mynta. Lite tzatziki och granatäpplekärnor till. Riktigt gott!
35388 800 weeks ago

Marcus74

Laga storkok så slipper du problemet med att behöva stå o laga mat varje kväll. De senaste kvällarna har jag lagat fisk, linssoppa och kyckling så jag har 3 st rätter att välja på som är nyttiga i morgon kväll!

müsli gör jag alltid själv, men jag hoppar över russin eftersom jag inte tycker det är så gott. Fördelen med att göra själv är att det är billigare och man får den precis som man vill ha den. Nästa gång du handlar så inhandla havregryn, nötter, bär, frukt och frön o nötter m.m, samt mjölk, fil eller mjölk så har du allt du behöver. (Jag utgick från att du köper mkt färdig müsli efetrsom du fick reklam om det, men så kanske det inte är)
29449 800 weeks ago

ugly39

Storkok is my middle name... Eller vad man ska säga. =) Lagar mat max 2 gånger i veckan. Ett mycket bra och tidspesparande tips!