Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Måste man ha ett mål?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har känts lite sådär med motivationen senaste veckan. Beror det möjligen för att jag nu, när jag slutat tänka på göteborgsvarvet, för första gången i mitt liv inte har något mål med min träning? Eller beror det bara på lite allmän hängighet i förra veckan i kombination med det enorma behovet av vår som jag känner just nu? (Å andra sidan hoppas jag att våren dröjer lite, tills min fot är på glatt humör igen. Blir nog outhärdligt att gå inomhus å träna om det är fint vårväder ute...)


Idag blir det i alla fall ett pass spinning. Tänkte hinna med lite fot/knä-rehab och bålstyrka när jag ändå är där. Imån är det gympa igen, så då blir det på sin höjd lite promenerande. Men på torsdag... Då ni!!!! Då ska jag på morgonen ta mig till simhallen och simma lite tänkte jag. Det brukar ske oregelbundet med 10-årsintervaller ungefär. Och min sambo har sagt att han tänker följa med! Ska bli skoj!

 
Written 791 weeks ago
39858 791 weeks ago

Göran44

Jag håller med madde. Mål är viktigt gärna riktigt svåruppnåliga och långt in i framtiden då kan man hålla focus under en lång tid =) I alla fall är det lättare för mig då =)
Men badhuset låter som en skön torsdag simma är alltid skönt faktiskt. Så ha en bra dag i bassängen
10468 791 weeks ago

puppe

Vaddå oregelbundet? Du är ju där en gång vart tionde år. Det kallar jag regelbundet. ; )
Jag tror att det kan vara bra att ha ett mål. Jag har tidigare varit dålig på att formulera mål, men har upptäckt att jag när jag nu börjat bli bättre på mål också får resultat lättare.
28832 791 weeks ago

HildaRalsmark

För mig är mål "A och O". Det ger en extra kick så att jag tränar, och att jag tar i lite extra när jag tränar. Som Göran säger, helst ska de vara lite längre fram och väldigt svåruppnåliga, det är ju då som man måste lägga i en extra växel och då som belöningen är som bäst =). Gärna får de vara lite varierande också. Det känns inte så kul att springa samma 10 K lopp hela tiden, utan bättre att ta lopp i olika terränger, distanser, städer etc. Då blir det som bäst, tror jag!