Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Jag tog slut

AddthisShare   FeedRSS feed  

Träningsveckan började med ett härligt intervallpass med spinggruppen, som för tillfället bara bestod av jag och Jessica. Men det blev ett bra pass, och det märktes på träningsvärken att intervallpass var precis vad jag behövde =)


I onsdags var det gympa. Gruppen ska tävla en gång i vår, och vi har nu bestämt oss för att tävla den 18 april istället för den 8 maj som först var tänkt. Eftersom det dessutom är påsk precis innan den 18 april och två veckor i princip försvinner har vi kommit på att det nog är bäst att vi börjar förbereda oss. Så i onsdags blev det strömövning och formationer till friståendet. Det gick riktigt bra, så det ska nog ordna sig.


I torsdags blev det sen bara en lite lugn joggrunda och lite styrka innan jag kom på att det var after work som då prioriterades före städande av badrum.


Igår tänkte jag börja helgen med ett härligt långpass på spinning. Eller i alla fall 75 minuter spinning, med ca 10min cykling dit och 20 hem. Totalt blir det rätt långt =) Men det var där jag tog slut. Efter 30-35 minuters spinning tog alla krafter slut och jag blev matt och nästan lite kallsvettig. Funderade rätt mycket på att kliva av, men tänkte att det kanske gick över så jag satt kvar och tramapade med lite motstånd. Det gick lite i vågor och blev väl inte direkt sämre, men jag måste säga att det inte gick fort att cykla hem sen. Motvind var det också... Kan inte riktigt begripa vad det var som hände. Hade inte ätit särskilt dåligt, så jag var övertygad om att jag blir sjuk nu. Magsjuka trodde jag inte på, eftersom jag ändå var lite sugen på mat, men lite feber å sånt kanske? Har inte haft feber sedan jag vet inte när. Lågstadiet kanske? Är med andra ord lite ovan vid att känna om en sjukdom är på gång eller inte. Men jag är nu, typ 15 timmar senare, fortfarande frisk, så det blir nog inget. Känner mig dock fortfarande lite konstigt varmkall och tröttpigg... Hmmm... Det kanske var brist på mat i alla fall. Kan det variera väldigt mycket från dag till dag hur mycket mat man behöver? 


Nu är det i alla fall helg. Blir en runda på stan. Strumporna börjar ta slut, och jag har två systrar som fyller år inom kort. Ska dessutom köpa tejp så jag kan tejpa foten på gympan.

 
Written 792 weeks ago
39858 792 weeks ago

Göran44

Känns ju som energibrist =S hade samma symtom förra veckan vart helt matt men jag hade nog inte ätit mycke mer kcal än jag tränade bort under den veckan så två dagars total vila och lite mer mat så vart det klart bättre