Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Inte är man smidig precis

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hade tänkt ta en löprunda innan frukost idag, men fick ett anfall av matthet i går kväll också, så jag bestämde mig för att låta bli. Det var inte alls lika illa som i fredags, men hade inte ätit jättebra under lördagen och hade inte lust att ta tag i matlagningen i går kvälll heller, så jag tog det säkra före det osäkra och ställde in. Det fick bli en stunds power yoga istället. Har en DVD som jag brukar köra ibland. Eller ibland... Insåg att jag inte had gjort det sedan jag blev medlem här strax efter götebrogsvarvet förra året. =)


Kunde i alla fall konstatera att jag var oväntat stel! Kunde känna klar skillnad jämfört med när jag gjort passet tidigare. Det kändes framförallt i baksidan (ben och eventuellt rygg) och i den dåliga foten. Något att tänka på och ta tag i framöver. Intressant  i alla fall att jag kunde känna sådan tydlig skillnad.


Imån blir det power pump eller löpning. Har svårt att bestämma mid (som vanligt) =)

 
Written 792 weeks ago
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a 792 weeks ago

Liz&Fitness

Blir alltid glad av att läsa om när folk faktiskt känner efter på sin egen kropp..märker själv skillnaden på smidigheten etc nu jämfört med tidigare nar man körde kundaliniyoga några gånger i veckan.. den kom snabbt när man höll på...och försvann ungefär lika snabbt när man slutade..hi..hi... hoppas du hittar tillbaka till smidigheten :-)