Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Förstärkt deppighet

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter att jag har bestämt mig för att sluta tänka på göteborgsvarvet, och bara motionera på istället, utan mål, så har deppigheten försvunnit. Det är möjligt att jag startar ändå, om foten är ok när det väl gäller, men tanken på en bra tid är i alla fall borta nu. Åker dit gör jag garanterat, förutom de vänner som redan bor i göteborg tillkommer det några till just den helgen, så det ska säkert bli trevligt i alla fall. Eller troligen ännu trevligare om jag inte springer =)


Har de senaste veckorna lyssnat mig igenom Karin Alvtegens samlade verk. Har i och för sig den sista boken kvar, men man måste ju säga att det inte är några stämmningshöjare precis. (Därav rubriken). Funderar faktiskt på om jag hade mått bättre om jag hade haft en "roligare" bok i öronen när jag gick hem från den senaste misslyckade löprundan. Någon som har läst/hört dem? Det är verkligen otroligt vilka hemska människoöden hon beskriver. Så mycket tragik! Man kan inte låta bli att undra hur hon mår själv... Men man får i alla fall lite perspektiv på livet, tvekar inte på att det verkligen finns personer som mår så dåligt som de som hon berättar om.


Nu har jagi alla fall bara en knapp bok kvar i serien, sen tror jag att jag får höja humöret med lite Martina Haag eller kanske Annika Lantz. Fast då tror väl alla att man är gravid, eller i alla fall försöker bli. Fast är man 30 så är det nog rätt många som tror det ändå, så tror jag struntar i det =)


Igår var det gympadag, så det blev bara lite promenad till jobbet på morgonen. Idag är det biodag, man måste väl se Män som hatar kvinnor någon gång antar ja... =) I mån ska det nog bli någon motion. Lite spinning kanske... Eller så kör jag bara lite styrka. Eller kanske yoga? Får se.

 
Written 791 weeks ago
39858 791 weeks ago

Göran44

Livet är hårt nog ibland utan att man skall utsätta sig för deprimerande saker så det är bättre att försöka leva i sin egen lilla ljusblå bubbla och må bra man kan ädå inte hjälpa någon om man mår skit själv snarare tvärt om =D
Jag tycker de är roligt när folk spekulerar en massa om varför man gör vissa saker Fast jag har ju fyllt 40+ så jag kan skita i vad alla tycker nu för tiden
39858 791 weeks ago

Göran44

PS Den positivare tonen käns som om den var till din klara fördel =D DS