Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Duschvanor

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nusåja har vi simmat 3 torsdagsmornar i rad, sambon och jag, då måste man väl kalla det en vana?! Vi köpte till och med ett 12-ggrs kort i dag. Man fick faktiskt dela det på två, schysst! Med tanke på att det varar i 12 månader, tycker man att det borde kunna gå åt... Blev en oplanerad promenad hem från jobbet idag. Grymt härligt, förutom att 40-45 minuters promenad i skor som gått hål i hälen ger rätt bra med skoskav... Varför går alla mina skor sönder där???


Det är en av mina eviga frågor. Tänkte dock ta upp ett av mina andra eviga dilemman. HUR MOTIVERAR MAN SIG ATT DUSCHA SNABBT??? Jag KAN inte... Jag och min syster har tänkt oss springa en runda på morgonen innan vi ska på gympatävling på lördag. Vi funderade på när vi måste stiga upp för att hinna vara på plats vid 10. Men vi vågar inte räkna på en duschtid under en kvart kvar... Och då är det i underkant. Antagligen blir det längre. Dessutom måste man lägga till tiden som går innan man lyckas masa sig in i duschen. Eftersom vi annars tillhör den effektiva delen av männskligheten undrar man varför det ska vara så svårt att duscha lite snabbt och effektivt. Några tips? =)

 
Written 788 weeks ago
39858 788 weeks ago

Göran44

Okej det förändrar ju allt =)
Ge duchen 45 min med pynt resa dit träningspasset tid att komma i kläderna mm mm så 05:30 då kanske ni kan möta morgonsolen också =)
29449 788 weeks ago

ugly39

Vi steg upp vid 7, och nu är vi (som vanligt) färdiga för tidigt =)
39858 788 weeks ago

Göran44

HE HE Onödigt att oroa sig då ju =)