Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Det blir kanske inte amputation denna gången heller

AddthisShare   FeedRSS feed  

Testade foten idag igen. Blev en 35-minuters runda i morse. Hade väl tänkt att springa något kortare, men det där huset som vi sett på hemnet länge och som vi cyklade förbi i höstas, och som igår fortfarande var kvar på hemnet verkar nu ha gått upp i rök. Tänkte jag skulle springa förbi och se om det fortfarande såg ut som en barack, men sprang gata upp å gata ner (ibland samma gata) i stadsdelen, utan att hitta det. Å senare idag när jag skulle kolla på kartan var det låg, var det borta från hemnet. Så antagligen har hela huset försvunnit i ett svart hål, och då är det ju naturligt att man tar bort det från hemnet. =)


Hade i alla fall tagit till mina nya inlägg, och tror att det gjorde susen för foten. Inga större känningar ännu, trots att jag också promenixat i en halvtimme i betydligt mindre fotriktiga (men väderanpassade) skor. Men vi får väl vänta tills imorgon innan vi ropar hej.


Brukar oftast träna efter jobbet på fredagar, men tänkte jag skulle ta en vända till gymmet redan på morgonen. På så sätt kan man ta helg tidigare, och den härliga fredagskvällen blir längre. Satsar på det gamla välbeprövade fredagskonceptet sallad och sprit! 


http://www.nlife.se/lamm-not-flask/sallad-med-rostbiff-mozzarella/ och rödvin kanske?!

 
Written 795 weeks ago
39963 795 weeks ago

TinyPaws

ohhh det där såg smaskigt ut !! *drool*

härligt att foten känns bättre :)