Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Det är deppigt nu

AddthisShare   FeedRSS feed  

Den planerade löprundan började bra. Funderade på om jag skulle utöka den till ett långpass (= mer än en timmes löpning enligt min vetenskapliga mätmetod). Efter typ halva sträckan, kanske 25 minuter högg det dock till i fothel****t igen. Jag blir så ledsen!!!!!!


Det känns så himla pressande att ha en deadline, göteborgsvarvet den 16 maj. Tanken var ju att jag skulle satsa ordentligt och förbereda mig bra och göra ett lopp som jag är nöjd med. Nu känns det som om det redan är kört, eller i alla fall nästan. Foten måste bli bra fort om jag ska kunna ge mig ut på långpass. Och det känns inte som om det är något som talar för att det kommer att gå över fort... Eller gå över, jag har ju haft problem sen 2000, men det är ju oftast tillräckligt bra.


Om jag bara bortsåg från göteborgsvarvet skulle det inte vara så stort problem. Jag kan ju fortfarande träna, både spinning och styrketräning och kanske lite små försiktiga joggrundor. Så om det inte vore för att jag MÅSTE SPRINGA LÅNGT (=det enda som inte går) så vore det rätt så frid och fröjd.


Ett alternativ som skulle göra det bättre är om jag tejpade foten varje gång jag springer eller är på gympaträning. Men tejpen är så himla dyr, så det drar jag mig för. Nöjer mig nog med att tejpa på gympaträningarna.


Ett annat alternativ vore ju att ändra målsättning för göteborgsvarvet, men jag vet inte om det känns så himla kul att lägga en helg på att åka till ett fullsmockat göteborg bara för att få stå i toakö i 45 minuter innan jag ska masa mig runt dryga två mil. Det kan jag göra hemma utan trängsel och dessutom har vi två toor på två personer hemma, så det är sällan kö =)


Tror jag bestämmer mig för att helt lägga ner tanken på varvet. Först när foten blir bra ska jag ta ställning till om jag vill springa eller inte. Den kanske inte ens blir bra innan det är dags å då slipper jag ju bestämma mig! Som det är nu ska jag låtsas som om jag inte ens är anmäld!


 

 
Written 792 weeks ago
39858 792 weeks ago

Göran44

Har du provat sådana där 10cm elastiska som klistrar ihop sig när man lindar med dem? ger mycke stadga samtidigt som de är elstiska
använde dem alltid när jag jobbade med travhästar finns på apoteket & hästsportsbutiker jag skall se om jag hittar vad de heter om du ar intresserad
29449 792 weeks ago

ugly39

Det låter som något som man kan återanvända? Är ju ekonomiskt =) HAr jag aldrig testat, tar gärna namnet på det.
39858 792 weeks ago

Göran44

Nja brukar inte gå att återanväna oftast får man klippa bort det men det skyddar mycket bra
Heter Equi Lastic Bandage
Men på
HÖÖK's kallar dem för Farmflex självhäftande benlindor 39:- rullen (4,5 m)
Bole kallar dem Bandage 30:- rullen vid köp av 10 st 27:50
Men det finns ju säkerligen en hästsportbutik på din hemort där du kan kolla på dem