Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

Behöver nog handla nån ny grej!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har ägnat en stund nu åt att surfa runt efter tekniska löparprylar. Det är nu nämligen konstaterat att displayen på mitt nike+-armband har dött en förtidig död. Själva grejen lever forfarande, man får kontakt med datorna och så, men displayen lyser bara lite i kanten...


Behöver alltså en ersättare. Nån garmin-klocka kanske, eller en Ipod att koppla ihop med nike+? Det finns många alternativ, säkert fler än jag har hittat. Funktionen jag är ute efter är egentligen bara att mäta distansen som jag springer och då gärna också hastigheten som man springer i. Det är ju bara det jag har använt min nike+ till, så det är bara det jag kommer att sakna. Men när man väl läser runt lite hittar man ju massa andra funktioner också... Pulsmätare behöver jag inte, för det har jag en som jag inte använder för jag mår illa av att ha pulsband när jag springer.


Hmm... Det är svårt... Har ingen direkt fråga att lägga ut just nu, men det kommer nog snart. Har ni spontant kommentarer och tips får ni gärna komma med dem ändå! Vad använder ni? Vad skulle ni köpa om ni skulle köpa nytt nu?

 
Written 794 weeks ago
7137 794 weeks ago

Madde J

Hur gammalt är armbandet? Det är mycket problem med dem så du bör kunna få ett nytt där du köpt det. Annars har Nike också en liten pryl som du kopplar in i din Ipod som pratar medan du tränar, typ talar om ifall du springer för snabbt/långsamt. :)
29449 794 weeks ago

ugly39

Fick det i födelsedagspresent i maj förra året. Men jag har också kastat displaydelen i asfalten och använt den i minusgrade, vilket man visst inte ska =) Funderar på det där med Ipod och nike+, men då måste jag köpa en Ipod också. Det vore ju kul iofs, men lite onödigt eftersom jag redan har en mp3spelare av annat märke... Ipod touch har tom nike+ inbyggt om jag inte fattat fel!