Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Pages

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna45year

ugly39's Blog

100 000 löpare

AddthisShare   FeedRSS feed  

Är just hemkommen efter en härlig helg i göteborg, med firande av 30åringar och nygifta, med massor av goda vänner som jag träffar alltför sällan. Men det är inte därför jag skriver här =)


Tänkte istället försöka beskriva känslan av att ha upplevt runt 100 000 löpare!!!! Helt fantastiskt! Vi picknickade i slottsskogen, precis vid säldammsbacken där man kan se alla löpare två gånger. Vi var på plats från första start till sista, så om vi säger att det var 40 000 startande (har dålig koll...) så blev vi alltså förbisprungna 80 000 gånger. Ungefär när alla startar var det dags att dra sig hemåt en vända, och ska man till hisingen så var det ju bara att följa strömmen motströms om man säger så. Alla var inte lika pigga i den delen av loppet kan jag avslöja, men vi såg en gubbe som haltade redan efter en kilometer men som såg exakt lika pigg och glad ut med ett par kilometer kvar =)


Jag skulle ju beskriva känslan av att vara mitt i denna otroliga ström av folk som aldrig verkar ta slut. Men jag tror inte det går, måste upplevas på plats! Fantastiskt vilken energikick! Har inte varit med om något häftigare sedan fotbolls-em förra året. Det vinner ändå upplevelsemässigt pga att folk var lite mer synkrona i sitt färgval på kläderna =)


Tror jag måste ut å springa snarast. Det får bli en morgontur i morgon bitti =)

 
Written 782 weeks ago
7137 782 weeks ago

Madde J

Jag tolkar det som att du tänker springa nästa år?? :)
29449 782 weeks ago

ugly39

Hehe =) Tror faktiskt inte det, tycker det är för stort projekt med hotell å resa å så... Man blir så nervös av hele grejen! Det går en halvamara på hemmaplan 1 maj varje år, det är troligare att det blir den...
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 782 weeks ago

Linda Granath

Då ses vi på Växjöloppet nästa år!!!!