Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

LÖPRUNDA

AddthisShare   FeedRSS feed  

Åååh vilken tokig dag det blev.

 Jag jobbade inatt och kom därför hem när klockan var 01.15. Ut med hundarna och kom inte i säng förrän 02. Ställde klockan på 09.00. Ut med hundarna, åt frukost. Läste tidningen och smälte maten lite. Körde sedan ut till bokskogen och var där när klockan var 10.45 ca. Insåg att det skulle bli tajt med tid..

 Jag har ju EN strikt regel nuförtiden, och det är att jag verkligen ska ta det lugnt när jag springer, om jag inte springer intervall eller backe. Min kropp måste få chans att stärka sig igen efter min skada. Så pulsklockan var på och målet är att ligga på ca 155 i puls. Eftersom jag har hundarna med blir det lite stopp ibland för diverse vattenhål/åthutningar m.m. Ibland får det NER pulsen och ibland , tja, blir man så arg på odjuren så att pulsen rusar i topp :D Som idag när den lilla skulle jaga rådjur tyckte hon. Morr.

 I alla fulla fall. Lyckades hålla mig hyfsat i det pulsintervall jag tänkt. Tycker det går anskrämligt sakta och blir ibland tokig av det. Men jag är övertygad om att det är rätt metod. Än har jag varken känt av min benhinna eller mina ledband.

 När jag kom fram till bilen igen var klockan 11.45. Ouuups. 13.00 skulle jag vara på jobbet!!! Och det tar en halvtimma att cykla. och 30 min att köra hem!!!! iiiiih!

 Hem, slängde mig i duschen, gav hundarna mat, sängde mig upp på cykeln och slog personbästa tid in till jobb. Hahaha! Landade på jobbet helt färdig och åt en gigantisk portion med mat.

 Ser fram emot att få cykla hem kl 22 och krypa i säng. I morgon börjar jag 06.45 igen...

 
Written 875 weeks ago