Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Knickig

AddthisShare   FeedRSS feed  

Sprang 7 km idag. Kände mig arg de första 4 km eftersom skogen var full av högstadieorienterare OCH dagisbarn. Mutter & Morr. Stör min frid. Jag vet att jag låter som en ilsk ganmmal gubbe, men kan man fan inte få ha skogen och stigen för sig själv ?!  ;)

 Nåväl. Kände mig dessutom som att jag hade bly i benen och hade känningar av mitt vänster ben. Schit. Ska ta det lugnt och ge akt på de där varningssignalerna. Får bli en del spinning och BARA mjukt underlag. Ingen mer bunkeflorunda på ett tag.

 

 
Written 869 weeks ago
15160 869 weeks ago

pyttan

usch nej, folk i skogen är det värsta jag vet...ha ha ha....sant ju! man vill ju vara ifred!!!

Tack för inlägg i bloggen!!! Jag blir så glad av era kommentarer om att jag skriver en bra blogg =))

Kram Elin
15399 869 weeks ago

Trotter

Ja, ifred och få komma in i den där härliga stillsamma meditationskänslan liksom. Svårt med vrålande tonårskids runt benen. *grr* . Jag skällde på ett par av dem...hehehe.. vet inte om de vågar sig tillbaka till denna skogen nåtmer. *Flina* Likasågott. Min skog ;)
10091 868 weeks ago

jo_se_fin

Nja det beror ju på. Klart folk måste få vara i skogen.. men jag tror jag förstår. Skogen är ju en fridfull plats där man vill känna lugn (om man nu inte tokspringer och flåsar haha). Men skogen är ju ofta stor så det finns väl gott om plats :)