Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Hjälp

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har börjat få ont i mina händer när jag styrketränar. Vänster handled är det som krånglar mest, men känner att det är något sominte är som det ska inne i handen också. Jag vet att det finns dragremmar, men har inte tyckt att jag behöver det eftersomjaginte kör på såhysteriska tyngder... Men min klena händer kanske inte pallar trycket :) . Finns det något annat mankan tänka på/göra? Glad för tips... Jag väger som sagt mina modiga 74 och när jag bla kör chins så känns det i händerna..likadant när jag kör latsdrag och rodd. Ibland tycker jag man kommer i en konstig vinkel med händerna också?

 Annars har jag SEMESTER just nu! Aaaaah! Kom i grevens tid kan jag säga... Var så trött påatt sitta inne på kontoret att jag höll på att dö. Jag är "utepolis" till 100%. Jag har redan gjort kontorsbiten eftersom jag pluggade till jurist innan jag blev polis.Nu när jag sitter med mina utredningar så känner jag hur det kliar i hela kroppen!! Nej, ge mig en bil, en batong och en fylla att stå och snicksnacka med-och jag är lycklig!:) Människor och att få ha ett aktivt jobb är det som gör mig lycklig.Stäng in mig på ett kontor och jag är en liten vissen liljekonvalj. ;)

 
Written 867 weeks ago
15399 867 weeks ago

Trotter

Ja, jag tränar underarmarna separat 1-2 pass/vecka.. Fast det känns mersom att det är i händerna... Kände av det igår på jujutsun också. När jag trycker på utsidan av handen så gör det ont, Vet inte om det är i ngt litet ben eller vad annat gott och blandat som finns där *sucka*. Fast jag ska ändå följa ditt råd ochträna både händer och underarmar MER. Är livrädd för att skada händerna :/