Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
56176
  • Pages

  • No pages

tombjo Link Blog

ManTomas Björklund

Varför göra det enkelt när man kan göra det svårt?

I wanna get high

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hög puls alltså. Höhöhö!


Var på det bästa spinningpasset någonsin (fram till den 22 augusti då M_B ska ha sitt första då) idag. Jag och Sofia gästade Jurek på Hornstull. Efter att första ha cyklat från Kista kom jag fram en halvtimme för tidigt så jag passade på att köra 15 minuter styrketräning. Självfallet valde jag armhävningar (modell byffe - dock ej Kippling) för klättringen och benpress för att jag idiot.


Jag vet ju att Maria_Becker har snackat om att Jurek brukar köra Queen men det visste inte mitt undermedvetna som fick en grym kick när We will rock you drog igång uppvärmningen som visade sig enbart bestå av Queenlåtar.


Det var trevligt. Eller snarare FUCKING AWESOME! Jag var uppe i 80% av maxpuls innan uppvärmningen var över (då har jag ändå ställt min maxpuls på ca 5-10 slag över min verkliga maxpuls för jag är för enveten att sänka den) Fy, fan, jag kunde bara inte hålla mig. Det var som orgasm på en spinningcykel. Ursäkta språket.


Sen under första blocket fick vi 6-8 minuter för oss själva och jag drog upp i 3:an och stannade där. Så lång tid i stående tror jag inte jag fått tidigare och det var precis vad jag behövde. Jag har aldrig kommit över 180 i puls under spinning men nu träffade dunka-dunkamaskinen i bröstet 179. Och det var alltså under första blocket. Det bådade gott. Det bådade rekord.


Och i andra blocket så var näst sista låten runt 7 minuter och när Jurek dirigerade alla upp och ner så sa jag i helvete heller och dundrade igenom väggen stående i 3:an med rödglödgade fötter klistrade mot pedalerna! Krossade det gamla rekordet med 2 slag och landade på 182. Och nu hade jag fått mersmak (eller var det blodsmak...). Sista låten på 4 minuter var min. Jurek spelade den men jag ägde den. Etthundraåttiofem djävla slag blev det!!!


Jag räknar med applåder vid det här laget så jag bockar och går av scenen.


PS Låt mig bara säga så här. Att cykla Västerbron hem på min utarmat uranåbäke till cykel var annat än roligt.


 

 
Written 727 weeks ago