Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
56176
  • Pages

  • No pages

tombjo Link Blog

ManTomas Björklund

Varför göra det enkelt när man kan göra det svårt?

Glädje

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu var det igen ett tag sedan jag skrev här men jag har varit otroligt upptagen (viktiga människor är det har jag hört). Har inte haft en tom dag bara för mig själv att slappa i soffan sen den 21 december. Men samtidgit som det börjar bli dags för lite T-time nu så har jag haft otroligt skoj. Började med en resa till Spanien tillsammans med VilseGris för att gästa ett bröllop där. Och inte bara gästade jag ett fantastiskt bröllop, jag testade spirorna också bland kullarna runt Plasencia.


Var första gången jag sprang sen smärtfri sen... tja... det måste vara snart ett år sedan. Tror verkligen operarationerna mot mitt compartment syndrome har gjort susen. Visst fick en hel del träningsvärk i främre skenbensmusklerna efteråt men det kan jag väl acceptera med tanke på att jag försökt unvika att träna dem det senaste halvåret. Tar det fortfarande lugnt med löpandet och försöker hålla mig till 5 min/km-tempo och inte mer än en mil men otroligt skönt är det. Ren glädje. Endorfinerna bara pumpar!!!


Efter fyra dagar i Spanien bar det vidare av till Edinburgh i Skottland för att fira nyår där tillsammans med kompis från Chalmers. En av dem bor där nu sedan snart tre år och doktorerar där på nanorör (sjukt coolt!). Till sommaren , när han är klar, flyttar han till Brasilien så jag får väl ta och tvinga mig själv att besöka honom där också. Livet är hemskt.


Men trots livets hemskheter så gick jag upp varje morgon innan resten av Youth Hostel:et hade vaknat och tog entingen en liten löprunda (happiness on a stick!) och/eller lekte lite i lekparken á la JoggCross (happiness on a swing!).


Nu har jag varit hemma sen i tisdags men inte har jag hunnit packa upp mer än tandborsten ännu. Istället har jag hunnit med cirkelgym i Kista (heeeelt underbara cirkelgymmaskiner där - rekommenderas varmt åt alla proffsjälvplågare här på communityn), cirkelfys (med göteborgaren), medelspinning (med en liten rundlagt kvinna som piskade oss genom grymma intervaller! Me like!), klättring (6a+ besegrad för första gången!) och idag (trumvirvel tack...) 3h svettig långspinning på Hornstull. Ja, det gäller ju att prioritera. :D


I går bidde det också musikalen We Will Rock You på Cirkus så just nu pumpar Queens Ride The Wild Wind ur mina högtalare (sorry grannar).


Snart är det dags att plocka fram vattenmelonen och sjunka ner i soffan och slötitta på någon film. Återhämtning kallar jag det. Viktiga grejer ser ni. Ska ju ut och glida fram i Ursvik i morgon på skidorna.


Fantastiska resor och träningsgädje så det sprutar om det! Kan livet bli bättre!?

 
Written 697 weeks ago
56176 697 weeks ago

tombjo

Ja, hade jag inte varit så jäkla flexibel och älskat all träning så hade den här hösten varit fruktansvärd. Men nu måste jag säga att jag har haft otroligt skoj även utan löpning. Har ju kört kajak, inlines, klättring, cirkelfys, lite spinning, ki box, jympa, afro dans och vandrat genom Sarek utan några större problem med mina ben. Så jag känner mig ganska lyckligt lottad ändå.

Kanske mera malligt än manligt med tempot. Mina kvinnliga löparkompisar var lika bra som jag innan det sket sig och är betydligt bättre än vad jag är nu. Vi snackar om typer som springer milen på lite över 40 och Lidingö på lite över 2:35. De kan verkligen vara malliga.
42751 697 weeks ago

stonehenge

Tyckte inte det var många dagar sen vi sågs, på spinn på Hornsan. Men det har säkert gått flera veckor - du har hunnit göra många trevliga roliga saker, härligt!
56176 697 weeks ago

tombjo

Mitt första spinningpass efter operationerna var Marias på julafton. Du var väl där då?