Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
56176
  • Pages

  • No pages

tombjo Link Blog

ManTomas Björklund

Varför göra det enkelt när man kan göra det svårt?

Första passet sen OP

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja, nu är det 9 dagar sedan andra operationen. Återhämtningen har gått rikitgt bra må jag säga. Har kännt lite grann i benet när jag har spänt tårna uppåt men inte mer än det. Så i dag var det dags att testa sprirorna på jympagolvet. Har inte kört ett pass nu på en månad så det var bannemig dags!


När jag säger jympagolvet då menar jag dansgolvet på KI och när jag säger testa spirorna då menar snarare något liknande C-3PO med inbyggd mobiltelefonvibrator.


Alltså, jag har varit på Aerobic 1 ett par gånger vilket ju gått åt helvete varje gång. Undrar om inte det här gick minst lika dåligt. Men det var ju väntat och det gjorde ju inte det hela det minsta mindre roligt. För roligt var det! Att dansa med massa folk från Communityn kan ju inte vara tråkigt!


Men benen då? Jo, med viss reservation så höll de ganska bra. Fick dra ner på hoppet och se till att inte sjunka för långt ner i de djupa rörelserna. Märkte också att mina försök att inte anstränga benen ledde till att det inte gick att köra snabba svängar. Försök liksom hoppa från sida till sida utan att arbeta med att spänna foten. Funkar liksom inte. Så rörelserna blev ganska begränsade om jag säger så.


Tröjan gick väl från skåpstorr till stryktorr lite grann på mitten av ryggen men men det var ju inte vrida-ur-sockorna-a-la-långspinning om man säger så. Men som ett första pass är jag otroligt nöjd! Nu blir det bara bättre.


I morgon blir det julfest på kontoret och på lördag julpyssel hemma men på söndag ska jag nog se till att hitta något roligt corepass eller liknande.


Härligt att vara tillbaka på friskis!

 
Written 702 weeks ago
44241 702 weeks ago

Virpi_H

Välkommen tillbaka och lycka till med fortsatt träning nu!
43911 702 weeks ago

voltaire

Jympajesus, det verkar som alla var sär !!!! härligt ! Jag var butler på City annars hade jag kommit också......
56176 702 weeks ago

tombjo

Sa jag Corepass på söndag? Bidde ett redan idag på lunchen.