Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29740
  • Pages

  • No pages

Tjerneng Link Blog

ManPeter Tjerneng, 44year , Tullinge, Sweden

Kamp

mitt livs match med mig själv som motståndare

tvärnit

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej å hå vad tungt det var att gå upp imorse.
Tanken var att ha vilo/ätardag på nyårsafton. Därför var planen att ta en rejäl morgonpromenad med stavarna idag och därmed vara all set inför imorgon. Mobilen satte igång med att håna mig 04:00. aaaajjjjj sa kroppen. snoozade 1 gång. . . . snoozade 2. . . 3. . . 4. . . 5. . . 6....... 05:00 gick jag upp. Eller gjorde jag det? kröp jag? Hasade. Det var som om någon hällt sand i mina leder, bilat med en Hilti i ryggen hela natten och kört ned en dammsugare i halsen.
Fick kämpa duktigt med att hålla mig vaken medans jag åt frukost. Madeleine kom fram och kramade mig lite. Det var alldeles för skönt. Det var som den underbaraste Hästens-sängen som någonsin gjorts, fast sexig och doftar godare.

Sitter på jobbet nu och ska skriva rapporter. fakturera. maila 100 pers. vara kreativ. duktig.
Det går inte i gepard-fart.

Får se om fetto-kroppen klarar av något pass idag. Hatar att kasta in handduken för tidigt, särskilt när det är så lite kvar.

Nästa vecka ska jag trappa ner lite. Tänkte lägga mig runt 5 pass i veckan. Planera mindre. Egentligen försöka variera så mycket som möjligt. Hela tiden göra det jag känner för. Bara jag gör något.
Detta gör jag för att inte lacka ur och tröttna. Gasar på igen när jag känner att det är dags.

No pain, no gain

 
Written 801 weeks ago
31850 801 weeks ago

proppan2

Ha en bra dag på jobbet! Jag sitter också på jobbet och segar... Hade hellre legat kvar i sängen idag. Definitivt! Tur att jag sen har 7 dagars ledighet framför mig.
38198 801 weeks ago

fyrtioplussaren

Hej Tvärnit....det där lät jobbigt...men roligt. Den enda som pussade på mig imorse var hunden som mer än gärna följde med ut till bilen kl 5i morse när jag skulle skjutsa sönerna till deras buss. Stackarna, är 15 år och måste gå uppå 4 för att åka till jobbet mohaaa!
Jag har sån tur att jag kan jobba hemma, då ser ingen ifall man sitter i nattkläderna och jobbar, skönt .Nä, nu blir det lunchpromis.