Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29740
  • Pages

  • No pages

Tjerneng Link Blog

ManPeter Tjerneng, 44year , Tullinge, Sweden

Kamp

mitt livs match med mig själv som motståndare

Tempurmadrass

AddthisShare   FeedRSS feed  

Är så nöjd med vårt inköp idag.
13000:- kostade det att få sig varsin tempurkudde och en tempur madrass (160x200).
Sitter nästan och längtar till att få gå och premiärsova.

Det var en så sjuk känsla när vi provade att ligga på den i affären. Första reaktionen var; "vad är det här för skit!?" det var som att lägga sig på en tunn yogamatta direkt på golvet. Men när butiksbiträdet sa att jag skulle ligga stilla hände nåt. Det var som att madrassen levde och började omfamna kroppen. Heeeeelt underbart. Men det återstår att se hur det är att sova en hel natt.

Både jag och Madeleine har ont lite här och var, och sover jäkligt dåligt. Min rygg pajjade för första gången när jag var 16. Efter det har jag fått ryggskott varje år och ungefär 3-4 gånger i snitt per år. Jag är alltså riktigt trasig. Därför är detta en investering jag inte tvekade en sekund för att göra.
En kombination av Madeleines stretch- och träningscoachning, några naprapatbesök och den här madrassen kan kanske vara min räddning.

Återrapporterar om tempurmagin.
  

 
Written 758 weeks ago
29740 758 weeks ago

Tjerneng

Jag blev ju lite inspirerad av Görans blogginlägg om sömn. Därför ska jag också gå och lägga mig tidigt ikväll och även i fortsättningen.

Jag vill springa mycket, men jag har alltid haft svårt för det. Hade alltid sämst kondition i fotbollslaget när jag fortfarande spelade på lite hyfsad nivå och allt var blodigt allvar. Mitt största problem när jag springer tror jag är min tyngd. Jag får inget flyt, utan känner verkligen av min egen tyngd, som att jag springer med en extra människa på ryggen. Har även svårt att hålla i löpträningen och vara diciplinerad. Jag är ärligt talat rätt så förtvivlad över det och hyser inget större hopp om att jag nånsin kommer komma dit jag önskat i snart 15 år.

Bittert.
No_small_image 758 weeks ago

anha0013

Det låter som en vettig investering. Du måste berätta hur det är att sova på den. Innan jag tog i tu med min vikt och började träna vaknade jag med värk i ryggern varje natt och det kvittade hur jag vända och vred mig för det fanns inte någon bekväm ställning. Efter att jag stigit upp försvann värken direkt, men nu vaknar jag faktiskt utan att ha ont i ryggen. Hoppas det håller i sig.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 758 weeks ago

Linda Granath

Hoppas ni sover gott!
Själv kan jag inte alls med tempurmadrasser. Jag rör mig mycket när jag sover och det tar en stund för madrassen att omforma sig. Jag tycker helt enkelt att den känns knölig. Men ligger man hyfsat still när man sover kan jag tänka mig att den är riktigt bra.