Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29740
  • Pages

  • No pages

Tjerneng Link Blog

ManPeter Tjerneng, 44year , Tullinge, Sweden

Kamp

mitt livs match med mig själv som motståndare

Tacos+träning=0

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter en stark start på veckan med totalt 6 mil cykling måndag-onsdag, tappade jag sugen lite grann.
Man är inte så kaxig 04.30 på morgonen när vädret utanför hotar och mörkret ligger som en elak huvudvärk över ögonen. Det är tyvärr inte varje morgon man klarar av att ladda igång för 2 mil rövmisshandel.

Blev inte av någon mer cykling efter det. hade planer på löprunda eller promenad, men det uteblev. Min usla självdiciplin gjorde sig påmind.

Dränkte min ångest igår med en halv påse gott&blandat, några glas CocaCola, en rulle menthos, två ölkorvar och när det inte räckte...PANG I MAGEN! - Tacos.
Ångest kom tillbaka så fort jag slog upp jacken imorse. Veckans mätning fyllde på med ännu mer ångest.... Sen kom den stora ångestfinalen - jag låg långt efter i min och Verlons utmaning. sisådär 160 minuter träning efter.

Nu sitter jag i soffan med min kära shapelink-blogg och mår 1000 gånger bättre. 60 minuter löpning har man precis avklarat. Den här glädjen är mångsidig. Inte bara har jag knappat in i utmaningen, jag har dessutom sprungit 4 varv i spåret - samma spår som jag, i somras, bara klarade 2 varv i.


Om man bortser från allt vad träning, hälsa och självkänsla heter så har morgonen varit underbar. Det är ju fars dag. Min första fars dag. Fick en Michael Jackson-skiva av min son (?). Och så fick jag en underbar frukost av min ännu underbarare fru. Snart bär det iväg till Lida med mina föräldrar och svärföräldrar för fars-dag-brunch (har aldrig riktigt fattat vad "brunch" är). En heldag med min familj slår allt.

Får se om jag avverkar några minuter till ikväll. Kanske en promenad för att rehablitera min sönderlöpta kropp.




Ad astra per aspera

 
Written 755 weeks ago
11481 755 weeks ago

verlon

Mot stjärnorna!
Jag har också lite funderingar på promenad eller yoga efter Fars dag-middagen ikväll, men jag har 3 sidor uppsats jag borde skriva, så vi får se hur jag gör.
11481 755 weeks ago

verlon

Ps. På mors dag i våras fick jag en låtsasbajs. Så går det när ungarna blir stora nog att själva välja present.
35388 755 weeks ago

Marcus74

bra jobbat med din löpning. Du gör helt klart framsteg! I vår klarar du säkert 2 varv till. Nu börjar en ny vecka och lägg denna vecka bakom dig och fokusera med nya tag på nästa vecka. Vi alla har våra slarvperioder då man bara vräker i sig det ena o det andra. Ibland är det skönt att få göra så och det är mänskligt. Men vi har ju även perioder då man sköter sig väldigt bra. Din cykelvecka var en sådan!