Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29740
  • Pages

  • No pages

Tjerneng Link Blog

ManPeter Tjerneng, 44year , Tullinge, Sweden

Kamp

mitt livs match med mig själv som motståndare

S K H L M

AddthisShare   FeedRSS feed  

I måndags började jag med kostnoteringar och galen koll på vad jag äter, med hjälp av min lilla fästmö. Eller hjälp och hjälp - hon gör typ allt. Riktigt kul. Hon får bestämma nästan helt och hållet vad jag ska äta och hur mycket.
Börjar verkligen längta efter en ätardag nu. Älskar verkligen maten som madeleine gör och jag blir mätt, men man vill ju vara dekadent nån gång och bara kasta i sig allt man vill ha... typ som polkagrisstavarna vi köpte på IKEA idag. NAM NAM!!

Träningen har gått över förväntan den här veckan. Har inte kört något gym dock av olika skäl, men en halvtimme på crosstrainern varje dag och extra långa morgonpromenader har resulterat i en jäkla massa brända kalorier. Veckans kalorimål blir lättare än lättast.

Jag och madame var i Skärholmen idag och handlade julklappar. Madeleine rullade, jag puttade.
Jag har nog aldrig varit med om och sett så många konstiga saker på en och samma dag.
- Skulle på toa. öppnade den olåsta dörren. Där satt Agda 82år och uträttade behov. hallå? inte låsa en offentlig toalett? - en latinamerikansk herre kom spatserande fullt utklädd till Fidel Castro - en rätt så ung snubbe med egensydda kläder. De flesta var grönvitrandiga. Man måste sett honom för att förstå - och till sist, på vägen hem så stod det en bil parkerad vid MAX. Grejen var bara att den här bilen stod lite längre fram än de andra bilarna.... med nosen i diket.

ÄH! slutsnackat. Dags för kvällens crosstrainer.

 
Written 804 weeks ago