Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29740
  • Pages

  • No pages

Tjerneng Link Blog

ManPeter Tjerneng, 44year , Tullinge, Sweden

Kamp

mitt livs match med mig själv som motståndare

Jag måste ange en titel

AddthisShare   FeedRSS feed  

Bloggtorkan är slut.

Och det är även november månad.
Är rätt så nöjd faktiskt. Hade ett litet inofficiellt mål att få ihop till 20 pass. check!
Håller i min träning i minuter enligt utmaningen med Verlon. Leder lite grann och nådde halvvägs innan halva tiden. check!

Kosten har väl varit det som inte lirat. Det blir fortfarande pizza, läsk och godis lite då och då. Men förhoppningen är att detta ska gå bättre i december eftersom ekonomin inte heller tillåter några utsvängningar.

Ekonomin bör även få ordning på mitt nikotinmissbruk. Jag har verkligen inte råd att lägga en enda krona på snus. Tyvärr så är mina arbetskollegor alldeles för generösa och näst intill tvingar mig att snusa.

Den här veckan blir det myspyspass och mycket stretching fram till lördag så att det inte blir samma fiasko som i lördags.
Då högg det till i glutarna så att jag knappt kunde nudda mina egna knän. Kämpade mig igenom några matcher, men när jag till slut kastade mig och landade på armbågen så att axeln lade sig utanpå skulderbladet, så var det bara att kasta in handduken.

Kul iallafall att käre far hängde på. Lyckades slå honom nätt och jämt.
Brorsans nivå har jag en bra bit kvar till.

Annars när det gäller jobb och sånt så är det ingenting som står rätt till nu så jag orkar inte ens skriva om det. Kan bara konstatera att man kan ha hur mycket studieskulder som helst, men det innebär inte per automatik att man har en hjärna.


 


puss och kram

 
Written 751 weeks ago
11481 751 weeks ago

verlon

Snyggt jobbat. Jag trodde ju nästan att jag skulle "vinna" där ett tag till jag blev sjuk och sen mest bara lat. Men nu får det vara slut på lat i tre veckor. Sambon ska se om han kan flexa runt lite nästa vecka så att jag slipper hämta och lämna på dagis varje dag och därmed kan träna lite istället. Tjoho!
29740 751 weeks ago

Tjerneng

Jag kanske måste lägga i en ännu högre växel då....