Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29740
  • Pages

  • No pages

Tjerneng Link Blog

ManPeter Tjerneng, 44year , Tullinge, Sweden

Kamp

mitt livs match med mig själv som motståndare

Det närmar sig

AddthisShare   FeedRSS feed  

Dags att knäcka ryggen lite känner jag.
Har känt mig lite sne och känslig på något sätt... i ryggen alltså.
Vore bra med ett besök hos naprapaten mest i förbyggande syfte. Så att det inte smäller till.

Tog en rejäl promenad med stavarna idag. Virade halvkilosvikter runt anklarna för att göra det lite jobbigare ändå. Blev nästan en mil på 80minuter. Brände av lite situps när jag kom hem. Rätt så nöjd.

Igår blev det ett besök på förlossningen. Ingen fara dock. Men eftersom vi är nybörjare på det här så tar man inget för givet. Lika bra att åka in när det är något som avviker. Insåg även att det känns bra att åka dit som studiebesök för att se hur de är. Känns lite tryggare på något sätt. Nu är det nog inte så många falskalarm kvar till the real thing.

Upprörande är Huddinge Sjukhus parkering! Det är ett stort staket som avskiljer parkeringen från ambulansgatan, längs vilken entréerna till både akuten och förlossningen ligger. Problemet är bara att man måste gå ca 180 manssteg från hålet i staketet till ingången. Hade man gjort en till genomgång så hade man kunna parkerat lite lite närmre. då hade det blivit kanske 30 steg. Tänkte idioterna inte på att folk som ska till förlossningen oftast är.... GRAVIDA!?

mors!

 
Written 801 weeks ago