Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
24659
  • Pages

  • No pages

Roxen Link Blog

ManDaniel Roxvret, 38year , Linköping, Sweden

Roxen's Blog

Semestern är över

AddthisShare   FeedRSS feed  
Semesterveckan som var sådär är nu över och jag är tillbaka på jobbet vilket är skönt!

Ser fram emot en semester som passar bättre för min del i framtiden :P

 

En träningsfattig vecka blev det iaf med tanke på tiden jag hade att använda, och denna vecka ska jag väl fortsätta i en lugn stil för att inte skapa några risker inför TEC på lördagen.

 

Igår inträffade dock en stor tragedi, när jag sprang till innebandyn så gick bandet på min ryggsäck av! Så ena handen fick hålla fast väskan medans jag sprang, påminde mig dock om Haile som sprang med skolböckerna i ena handen varje dag till/från skolan : )

 

Tack vare mina snälla föräldrar så lämnades en ny ryggsäck hos mig som jag idag använda till jobbet, får se om jag lyckas laga den gamla eller om den ska slängas. Den har ju ändå hängt med rätt många mil då jag använt den i jobbpendlingen hela förra året och även under vissa långturer.

 

Egentligen är det dags att skaffa en riktig löpryggsäck, men har inte sätt så många i handeln? Helst vill man ju testa så det passar bra innan man köper den.

 

Inte många dagar kvar till ett himla stort äventyr, kul!

 
 
Written 792 weeks ago
24659 792 weeks ago

Roxen

Jag har ju en vätskerygga men där får det inte plats någon direkt packning, så behöver en stor rygga typ 20-25L eller så.

Jag kommer väl mer eller mindre ta med en hel garderob med diverse kläder :P
Men kommer en köra på en tröja är väl tanken, men kommer ha ett flertal att byta till ifall jag behöver byta eller vill ha en annan slags tröja. Det är ju lite svårt när man ska vara igång ett helt dygn så rätt skönt att man har enkel möjlighet till att komma åt ombyte!

Tack Grovis!!
18520 792 weeks ago

PetterLarsson

Kommer du att ha mobilen även denna gång?
I sådana fall måste jag få numret igen så jag kan skicka något peppande meddelande.

Och som tips på löparryggsäck kan jag tipsa om den ryggsäck jag köpte för att kunna springa/cykla till simhallen.
Lundhags T24 (24L) Har ett rejält höftbälte, som är grymt bekvämt, sen har den även två yttrefack som passar perfekt till 750ml flaskor, sen är det även förberett för att kunna använda den som en camelback också.

Jag rymmer utan problem, handduk och våtdräkt.
Eller badbyxor,handduk,tvål,dolme, alternativt fenor.

Tycker den fungerar bra, dock är jag rätt kort och smal och jag hade gärna önskat att avbärarbältet kunde dras åt lite mer så den satt med fixerad på ryggen.

Den ska finnas på www.naturkompaniet.se
7137 792 weeks ago

Madde J

Jag har en ryggsäck från New Balance, som också innehåller vätskepåse (vad sjutton heter det?!) och sitter jätteskönt. Dock har jag fått den i present så jag vet inte var man kan få tag i den... :(