Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
24659
  • Pages

  • No pages

Roxen Link Blog

ManDaniel Roxvret, 38year , Linköping, Sweden

Roxen's Blog

Nya skor och terräng

AddthisShare   FeedRSS feed  


Mina gamla trotjänare Saucony Progrid Omni 6 närmade sig 150 mil och var inte längre så lämpliga att springa i så jag beställde mig årets modell Omni 7 som jag numera har i mina ägor. Sprang med dom i fredags och idag, de kändes likadana skulle jag säga och hoppas att de fortsätter med det. Tror det är svårt att hitta lika bra skor som inte ger mig blåsor oavsett hur långt jag springer (1blåsa under 100miles loppet).

Så nu lyser det om mig när jag springer igen!



Idag var jag sugen på ett långpass, jag som är en asfaltslöpare bestämde mig även för att köra terräng som jag inte gjort innan. Även om jag gillar asfalt och nästan alla lopp är på asfalt så är det fortfarande väldigt bra träning att köra terräng, speciellt om jag är intresserad av att göra ett bra resultat på Täby Extreme Challenge 100miles lopp nästa år som delvis består av terräng.

Så jag valde att i långpasset inkludera LOK-milen(Linköpings Orienteringsklubb) som består av en slingrig skogsstig med stenar och rötter. Bra träning för fötterna att få lite olika belastning och det var riktigt kul att springa där måste jag säga, är nog inte sista gången jag springer där! Har inte sprungit speciellt mycket så är dags att öka på mängden igen nu efter Kanallöpet, Blodomloppet är snart men det lägger jag ingen tyngd på så det kommer inte störa träningen alltförmycket.

Rundan:

Distans - 25.03km
Tid - 2:24:55
Tempo - 5:47
HR - 154

Lugnt och skönt var det!

PS. rapport för Kanallöpet klar imorgon(söndag :P)

 
Written 783 weeks ago
35388 783 weeks ago

Marcus74

Frilöpning i skogen låter spännade. Här där jag bor skulle det tyvärr inte gå. Kan ligga dammar med vatten i mitt i skogen på 30 x 40 meter med 1 meters djup som man måste passera. Sedan blir jag nog inte så populär i fall jag springer fritt i naturreservatet.
7137 783 weeks ago

Madde J

Kollade upp Lunaracern, den är slut hos Nike för säsongen men kommer i juli, finns upp till US 15
24659 783 weeks ago

Roxen

Vet du om det finns någonstans i Sverige där de finns i större storlekar så man kan testa dom?