Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
24659
  • Pages

  • No pages

Roxen Link Blog

ManDaniel Roxvret, 38year , Linköping, Sweden

Roxen's Blog

Löpning eller Triathlon?

AddthisShare   FeedRSS feed  
Ja vad ska man satsa på egentligen? Min hjärna har inte riktigt klurat ut det ännu tror jag men visst är jag sugen på att köra på ultralöpning av anledningar som tex att det är bra mycket simplare och billigare än triathlon :P

 

Kan ju säga att min cykelträning ligger rejält efter i planeringarna och det är bara månaden kvar nu, som tur var har jag inte så hög prioritet på loppet men det ska blir roligt oavsett :)

 

Henrik Olsson nu för nästan 2veckor sedan VM i 24timmars löpning nere i Italien med 257km km, en blogg med några läsvärda inlägg med bilder och videos från detta kan finnas på följande sida:

 


 

Jag har nu bilderna från Kanallöpet och rapporten kommer förhoppningsvis inom kort :)
 
Written 783 weeks ago
35388 783 weeks ago

Marcus74

jepp, Uppsala blir det!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 783 weeks ago

Linda Granath

"Jag ska genomföra Kalmar i år oavsett", låter lite nonchalant tycker jag ;-).
Själv har jag planerat ett träningsupplägg på 3 års sikt för att genomföra Kalmar. Och då menar jag genomföra. Jag har inget annat mål än att klara maxtiden. Men vi har kanske lite olika referensramar du och jag.
24659 783 weeks ago

Roxen

Håkan: Ja vi får se hur det blir med Kalmar nästa år :D

Haha det har du väldigt rätt i Nova :P
Jag kommer givetvis köra cykling och simning i sommar även om jag ska köra ultralöpning efteråt, inte som att jag vill avbryta den utmaningen. Dock så vill jag ju under 12timmar oavsett hur mycket jag tränar till det så det kan bli en hård dag :P