Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Zumbaskor igen

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har jag använt zumbaskorna på 2 pass, så nu är jag redo för ett utlåtande. :-) Jag är jättenöjd! Skon sitter riktigt skönt på foten och det är väldigt bra glid mot golvet, men ändå stadigt liksom.

På första passet kändes det ganska ovant med den 2-delade sulan. På uppvärmningen var jag nästan rädd att halka i och med att friktionen mot golvet var mycket mindre än med vanliga träningsskor. Efter ett tag kändes det i alla fall bättre och huj vad det gick! :-)

Idag kändes det bra redan från början. Det är större skillnad än jag trodde jämfört med mina gamla träningsskor. Det enda jag möjligen kan klaga på är att kanten på främre sulan känns lite på utsidan av foten. Dock kan jag tänka mig att det kanske mest är så i början när de är nya. Vi får väl se. Det är i alla fall inget jag direkt lider av.

Alltså: ni som kör zumba och har funderat på att skaffa zumbaskor - gör det! :-)



 

Attached images

Fad2a8533bfe254604f599180e8d3b39
 
Written 637 weeks ago
31850 635 weeks ago

proppan2

mitrenga: Neeej vad synd! :-( Mina har inte färgat av sig. Tycker helt klart att du ska ringa och klaga.
75088 635 weeks ago

mitrenga

Jag har ringt idag och jag får en annan modell som inte ska färga av sig på golvet. Tydligen funkar dom där skorna bara på trägolv men på friskis har vi ju gympagolv. Jag sa att det faktiskt är vilseledande när det inte framgår i beskrivningen av skon så de fick ge med sig till slut.
Allt väl dock, får vänta på den andra modellen så funkar det nog sen :)
31850 635 weeks ago

proppan2

Vad bra att det löste sig! Fast jag har mina på vanligt gympagolv, inte trägolv... Jaja, håller tummarna för att allt funkar bra med nya modellen. Du får visa foto sen. :-)