Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Tillbaka till verkligheten

AddthisShare   FeedRSS feed  

Tillbaka på jobbet. Kändes tungt igår kväll, men nu när man väl är här så går det ju faktiskt bra. Dessutom slutar jag 12 idag så det blir mjukstart. :-)
Det jag saknar är det här att kunna träna spontant. Just det här att känna att nu vill jag gå ut och gå eller vad det nu kan vara, och så gör man det. Nu är man ju hänvisad till kvällarna + de sedvanliga lunchpromenaderna så klart.

Gick en halvtimma i morse (eller 28 min om man ska vara petig), för att hämta min tjänstebil på sjukhuset. -11° ute, men riktigt skönt.
Ikväll ska jag på step. Brukar aldrig gå på det annars. Har testat ett par ggr och gillar det, men det är fel dag och tid för min del. Ska passa på idag iaf, sista veckan på julschemat och då får man gå på det som finns. Ska vara temapass med bara rockmusik idag, så det kan nog bli bra fart på det. :-) Kul kul!

 
Written 802 weeks ago
24659 802 weeks ago

Roxen

Jag är nästan glad att jobbet är tillbaka på riktigt, jag tog ju inte ut någon ledighet så det var väldigt mycket fram och tillbaka för mig med massa småledigheter.

Nu kan man ha bra rutiner igen : )
35388 802 weeks ago

Marcus74

På morgnarna och på kvällarna har man stor nytta av pannlampa när man kör utomhus! Vet inte hur många tränignspass som hade uteblivit i fall jag inte hade köpt den billiga pannlampan så jag kan träna fast det är mörkt! Men man kanske inte gärna som tjej sticker ut i skogen med en pannlampa på kvällen, ensam?