Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Skönt trött

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag började cykla till jobbet igen, nu när det äntligen blivit barmark igen. På gott och ont faktiskt. Jag gillar de där 40 minutrarna promenad jag fått varje dag, men å andra sidan går ju transporten till och från jobbet så pass mycket snabbar nu, så det blir mer tid över till annat. mer träning till exempel. :-)

Igår var jag ledig och hann med att köra ett dubbelpass. Först box och sen zumban. Var ett bra tag sen jag boxades nu, skitkul att vara tillbaka. :-) Det var ett tufft och jobbigt pass och mot slutet var jag osäker på om jag skulle orka med zumban efteråt. Jag tänkte att jag hakar väl på i alla fall och blir jag för slut så får jag väl gå därifrån då. Det behövdes inte alls. Jag fick några minuters vila mellan passen och det räckte för att ladda om. Blev full fart även på zumbapasset. :-)

Idag hade jag känningar av träningsvärk i axlar och rumpa, men inte så farligt. Träningssugen var jag också så ikväll blev det ännu ett zumba-pass. Det var två instruktörer idag, som körde halva passet var. Både tänkte väl att det gällde att köra järnet, för det blev riktigt intensivt.
Kul var det i alla fall!

Nu är jag så där skönt trött i kroppen. Har druckit proteindrink och ätit banan, duschat och tagit på pyjamas, och nu var jag mer hungrig så då blev det minimorötter med hummus. Livet är gött! :-)

 
Written 633 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 633 weeks ago

Vidstige

Ja, livet kan vara riktigt "gött" efter bra träning. :)