Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Simning, sjukgymnasten och matlådor

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ledig dag idag och precis som planerat så satsade jag på må-bra-saker. :-)

Klev upp tidigt, år frukost, packade väskan och fick skjuts till sporthallen. Blev simning i 50 minuter. Var jättelugnt där från början och jag fick en bana helt för mig själv. Skönt! Efter ett tag blev det mer folk men det gick bra ändå. Mot slutet kom det några skolklasser och då blev det mer livat så då klev jag upp. Hade tänkt simma i en timme, men är klart nöjd med 50 min.

Efter dusch, bastu och mellanmål, blev det promenad till sjukgymnasten K. Fick akupunktur mot min migrän. Har haft ganska mycket besvär av migränen på sistone så det var dags att göra nåt. Har gått på akupunktur förut och det har funkat jättebra. Hoppas och tror att det hjälper även den här gången. :-)
Fick också hjälp att rätta till en liten upphakning i ryggen. Tack K!

Promenad hem och därmed var dagens motion avklarad.

Nu på em har jag varit "duktig" och gjort lite matlådor till frysen. Blev tonfiskgryta med fullkornsris. Blir bra att ha som lunch på jobbet, eller här hemma när familjen vill äta typ falukorv eller nåt annat som jag inte vill ha. Blev 5 lådor, nöjd!



Har ni tips på annan bra mat att göra matlådor av och ha i frysen? Tips mottages tacksamt!

 

Attached images

6e1738097977d8ccb18d2c925f80d62f
 
Written 636 weeks ago
75088 636 weeks ago

mitrenga

Ser gott ut, har du något recept att dela med dig av? :)
67983 636 weeks ago

katziki

Åh vad härligt det låter med ledig dag mitt i veckan! Blev nyfiken på det där med akupunktur mot migrän. På vilket sätt funkade det - blev det svagare anfall eller färre anfall?
31850 636 weeks ago

proppan2

mitrenga: Recept kommer i nytt blogginlägg :-)

katziki: För mig har akupunktur mot migrän varit effektivt. Jag har fått mkt färre anfall, så skönt! Prova du också om de har besvär med migrän. Nu för tiden behöver man ju inte remiss för att gå hos sjukgymnast så det är klart värt att kolla upp. :-)