Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Nya pass

AddthisShare   FeedRSS feed  

Den här veckan blir det en del nyheter i min träning. Sporthallen har fortfarande julschema, så utbudet på passen är inte så stort. Man får helt enkelt gå på det som finns. :-)

Igår var jag på step, för kanske 4:e gången i mitt liv. Lite svårt, men så himla kul. Skulle vilja gå på det nu under våren, men det är fel dag och fel tid för mig.
Ikväll blir det ett kombinationspass: ½ passet afrodans, ½ forza. Gick på afrodans för några år sen. Cool träningsform, helt annorlunda liksom. Ser inte ut som träning, men träningsvärk får man. ;-)
Forza har jag testat en gång. Gillade det inget vidare, men ska ge det en chans till idag.

För att öka på det här nytänkandet, så blev den sedvanliga lunchpromenaden en stavgångspromenad. Känns riktigt bra att ta i med armarna medan man går. Blev sugen på att åka mer längdskidor. Kanske till helgen? :-)

 
Written 801 weeks ago
35388 801 weeks ago

Marcus74

Du får verkligen en bra allround träning, Det är bra för att förebygga skaderisken. Bra att du utnyttjar luncherna till promenad. Man blir lätt lite dåsig på efetrmiddagen om man har arbetat hela förmiddagen så då är det bra med frisk luft och att få röra på sig lite!