Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Nordic extreme

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja, då har jag då testat sporthallens nya gruppträningspass, Nordic extreme. Precis som det låter så var det lite extremt, eller hur jag ska förklara. Det var ett styrkepass med hög puls.
Började med 7-8 min uppvärmning, sprang runt, körde höga knän osv.


Sen 7 olika styrkeblock, med ganska korta, intensiva intervaller. Vissa av övningarna gjorde vi parvis. Tjejen jag hamnade ihop med med var både längre/större och starkare än jag, så jag fick lite dåligt självförtroende där ett tag... Men å andra sidan vet jag många som inte skulle fixat passet alls, så jag får nog känna mig nöjd ändå. Jag ska inte säga att jag klarade det med bravur, men jag tog mig igenom passet i alla fall.
Ska nog testa nästa lördag också, sen får vi se. Passen kommer att gå måndagar och torsdagar sen och då har jag siktat in mig på andra pass, men man ska aldrig säga aldrig...

Instruktör var förresten multisportaren Björn Lans, kanske är några här som känner till honom?

Igår kväll var jag ju sugen på lite längåkning idag, men som kroppen känns nu så får jag nog vänta med skidåkningen till i morgon. Om jag inte har årets träningsvärk då förstås. ;-)

 
Written 802 weeks ago
35388 802 weeks ago

Marcus74

oj, lät jobbigt det där. Bra jobbat!

Kolla in min nya uppritade bana på 45,4 km. Blir dock lite för lång för att springa i januari, men vi får se framöver, kanske man kan klämma in den i mars :)
Koeix2p1elcgg4skg4o8 802 weeks ago

wheelforce

Coolt! Bra jobbat!
Cbedde4c8219e1f54c7cf5f82a86704c821878d677a3a262cc3db42e88950762 802 weeks ago

Lotti

Lät som ett skitkul pass, ju!