Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Men nu då?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu ska det väl i alla fall funka att träna? Foten mår bra igen. Jag är ganska säker på att jag fick ont pga att jag gått i nya kängor. Var precis lika förra vintern när jag köpte nya kängor... Typiskt! Får väl ta fram mina goretex-stövlar igen. De har gjort sitt för längesen, men i brist på annat så får jag väl nöte lite till på dem.

Pga min onda fot blev det avbokade träningspass både torsdag och lördag. Synd liksom att planen sprack redan första veckan... :-/ Jag lyckades ändå komma upp i 3 gruppträningspass den här veckan eftersom jag körde dubbelpass idag.

Började med Nordic power. La inte på lika mycket vikt som jag brukar och ändå var det sjukt jobbigt. Hade det varit första gången nånsin som jag tränade hade jag nog inte gått dit mer ;-) Var skakis i hela kroppen efteråt.

Efteråt körde jag zumba. Var inte säker på att jag skulle orka 2 pass på raken men det gjorde jag. Benen kändes lite stumma emellanåt, men annars så... Jo, jag kände ju av astman också, men efter Bricanyl och en låts vila så var jag igång igen. Nemas problemas!

Är 100% säker på att jag kommer att ha saftig träningsvärk i morgon. Får bli vila, eller i alla fall promenad till och från jobbet.

 
Written 640 weeks ago
31850 640 weeks ago

proppan2

Jessica: Mmm, får satsa på det. Låren känns idag kan jag säga... ;-)
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 640 weeks ago

Vidstige

Är ett dubbelpass inte lite väl hårt? Du skulle ju ta det lite lungt. ;)
31850 640 weeks ago

proppan2

Hahaha Vidstige, förstod att nån skulle kommentera det! Vilar extra nu i stället. Bokar om dagens zumba till morgondagens zumba-pass. Gav du upp zumban förresten?