Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Mål för 2012

AddthisShare   FeedRSS feed  

I vanliga fall brukar jag sammanfatta föregående år och följa upp de målen innan jag sätter nya. I år gör jag tvärtom. Pga sjukdom så blev förra träningsåret inte alls som jag tänkt mig... Nu blickar jag framåt i stället och sätter upp årets mål. 2011 kan jag sammanfatta senare. ;-)

I vanliga fall brukar jag dessutom göra detta alldeles precis kring nyår. Hade tänkt göra det även i år, men jag var inte riktigt klar med vad jag hade för mål. Nu har jag funderat fram och tillbaka och kommit fram till en plan.

Huvudmålet för 2012: ATT HÅLLA MIG FRISK! Vill inte ha fler sjukdomar och skit nu.

Nästa mål är att ha kul. Att träna det jag vill, när jag vill. Inga måsten. Jag tränar för min egen skull och inte för någon annan.

Mitt tidigare mål på 25 träningstimmar per månad skippar jag. Ska inte ha nåt tidsmål alls. Satsar hellre på kvalitet än på kvantitet. Tänker heller inte vara med i utmaningar typ "Vem tränar mest på 1 år?".

Viktmål: Inga alls. Så länge jag känner mig nöjd är det inget att orda om. Kommer dock att väga mig regelbundet för att ha lite koll.


Tar med mig målet med 3 gruppträningspass/vecka från tidigare år. Har tänkt mig följande "bas":
tisdagar: zumba
torsdagar: Nordic power eller Box n fun
helg: ett eller flera av Box n fun, Nordic power, zumba och spinning
övriga dagar: vila eller promenad till en början. Beroende på säsong kommer jag också att lägga in skidåkning, cykling eller löpning.

Det känns som ett steg tillbaka jämfört med tidigare år, men nu siktar jag som sagt på att få må bra. Förhoppningsvis kommer jag på sikt också att få tillbaka den fina form jag hade i höstas.

Vad tror ni om detta?

 
Written 644 weeks ago
6061 644 weeks ago

HakanLarsson

Bra mål !!

Jag har satt upp två mål. Dels cykla från Milano. Dels jubileumsmaran. Fast huvudmålet borde vara att inte skada sig. Det brukar grusa det mesta... :-)
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 644 weeks ago

Vidstige

"Att ha kul" är ett riktigt bra mål, det ska du ta fasta på så kommer allt annat på köpet.
31850 644 weeks ago

proppan2

Håkan: Tack! Att inte skada sig är väl prio1 ja. Dina mål låter båda tuffa och roliga. :-)

Christer: Sant! Jag provar så här nu. Har ändå inte tränat extremt mycket innan. Synd bara att allt är så kul så det blir svårt att välja ;-)

Vidstige: :-)