Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Korkat beslut

AddthisShare   FeedRSS feed  

OK, jag erkänner, jag är korkad. I alla fall så tar jag korkade beslut ibland.

Jag har varit däckad i migrän sen söndag förmiddag. Längesen jag var så dålig av migrän, om det ens varit så illa nån gång. Idag på eftermiddagen började jag äntligen känna mig som människa igen. Huvudvärken var borta och jag kände bara ett lätt tryck över skallen.

Jag var less på att vara hemma och inte göra nånting. Dessutom kände jag mig stel i nacken av allt liggande och sittande och tänkte att en stel nacke kan absolut leda till mer huvudvärk. Tyckte att zumba kändes som en bra idé för att få röra lite på mig.

Egentligen kanske det inte var nåt fel på själva idén. Bara det att all huvudvärk måste ha sugit all energi ur mig. Jag var helt orkeslös, inte alls samma energi som i vanliga fall. Tog mig igenom passet i alla fall och nu efter dusch och efter-träning-kvällsfika känns det helt OK ändå.

Nu gäller det att övertyga mig själv om att ta en vilodag i morgon och inte träna. Mitt sunda förnuft säger mig att det är det allra bästa, men vad hjälper det när man vill så mycket? Blir så trött på mig själv... 

 
Written 641 weeks ago
136026 641 weeks ago

Änglalika

Låter sim en klok ide att ta en vilo dag. Man måste ta hand om sig!